Skip to content

Our Products

MEAP ontwikkelt en optimaliseert producten voor onze klanten binnen Europa.

Daarbij hebben wij een eigen productlijn en staan wij samen met onze productiepartners voor gegarandeerde kwaliteit. 

Voordeel voor onze klanten

Wij ondersteunen onze klanten met het optimaliseren van de aangeleverde producten, zodat deze efficiƫnter geproduceerd kunnen worden. Daarnaast wordt er gekeken naar assemblage en montage, waardoor de kosten voor onze klanten gereduceerd kunnen worden.

Ontwikkeling van eigen producten

Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen en producten waar onze klanten en onszelf voordeel mee kunnen doen. Wij hebben bijvoorbeeld een dak-beugel voor luchttoevoerkanalen ontwikkeld, die tegen lage kosten geproduceerd kan worden. De montagetijd wordt hierbij bespaard en de esthetiek hebben wij hierbij niet uit het oog verloren.

Onze productiepartners staan klaar

Wij werken met vaste productiepartners die hoofdzakelijk in Aziƫ zijn gesitueerd. Daarnaast hebben wij productiepartners binnen Europa voor kleinere oplage en snellere leveringen.

Kwaliteit waarborging is leidend

Wij werken met een eigen kwaliteitssysteem, dat als hulpmiddel fungeert om projecten te sturen en te monitoren. Wij beschikken over de benodigde mensen om gedurende het productieproces aanwezig te zijn en het gewenste resultaat te behalen.

Meap Products